Brev från Ordförande, (finns även i din mail)

Säsongen 2019 går mot sitt slut.

Vi har stängt shop, restaurang samt kansli från den 1 oktober.

Banan och rangen är dock öppna så läge vädret tillåter. Betalning på rangen sker som vanligt med betalkort eller era Solo-kort.

Årets säsong har präglats av det vi kan kalla för normalt svenskt väder dvs lite regn och mer sammanhängande solperioder. Föregående års värme har vi förskonats från vilket inneburit att banan kunna skötas med normal driftinsats. Det har medfört att vi kunnat leverera en bana av god standard med några smärre undantag. Vissa av greenerna har tagit tid på sig att få en sammanhängande gräsyta och trots en mer modern maskinpark har vi haft trubbel med fair-way-klipparen vilket under en period medförde ett väl långhårigt skick på fair-way. Den som spelat banan den senaste månaden har dock kunnat ta del av en bana i mycket gott skick.

Den positiva trenden med ökat antal medlemmar har hållit i sig även under 2019 vilket medfört att vi passerat 1000-strecket vad gäller aktiva medlemmar. Detta har även till del avspeglat sig i tävlingsverksamheten där vi i ett flertal tävlingar haft ökat antal deltagare jämfört med 2018.

Nu planerar vi för säsongsavslutning och höstårsmötet den 20 november kl 18:00, missa inte att pricka in det i kalendern.

Jag vill även passa på att framföra ett tack till de medlemmar som bidragit till arbete i klubb, aktiebolag samt med bana, range och centralområdet.

Även att vi är fler medlemmar än tidigare år så har klubben utrymme för ett antal till. Ta tillfället i akt värva några av era vänner som medlemmar i klubben. Klubben mår bra av att nå 1100 medlemmar vad gäller ekonomi utan att för den skull få det allt för trångt på banan.

Jan Malmberg
Ordförande

Brev från Ordförande, (finns även i din mail)
Gå till toppen