Äntligen är säsongen igång!

Det känns fantastiskt att kunna vara igång så här pass tidigt på våren med både spel och träning. Jag kliver i år in som ny tränare på klubben och så här långt har det har varit lika kul som jag har tänkt mig – plus lite till. Jag tänkte passa på att ta tillfället i akt och berätta lite vad som är på gång i träningsväg här ute!

Jag har satt ihop en hel del upplägg som ni finner här på hemsidan under fliken ”träna”, säg gärna till om du tycker att något bör ändras eller läggas till, jag är öppen för alla idéer och sätter gärna ihop något skräddarsytt.

Vi drar igång ett nytt projekt nu på onsdag som kallas för ”golffritids”, detta är ett tillfälle för barn och ungdomar som går i skolan att komma ut till oss och prova på att spela golf – helt gratis! Därefter kommer vi varje tisdag till torsdag hålla öppet för dessa ungdomar mellan 14:00-16:00. Varmt välkomna dit!

Jag erbjuder även privatlektioner och har satt ihop ett erbjudande om du känner att du vill jobba långsiktigt med din golf. Du får fem lektioner á 50 minuter för 2400:- (Ord. Pris 3000:- ).

Det jag vill förmedla är att jag finns på plats för att du ska kunna utveckla din golf till den nivå du vill och att vägarna dit kan se olika ut. Hör av dig!

Med förväntansfulla hälsningar,

Johan Lindström

Äntligen är säsongen igång!
Gå till toppen