UPPTAKT/KICK-OFF
I år blir det inte en upptakt som tidigare år. Vår nye Pro Johan bjuder in till en träningsdag med gemensam lunch. Under den lunchen kommer närmare information om aktiviteter för damer.
Dag 11 maj 2019. Kl 10.00, Anmälan görs till johan@fbgk.se

HEMLIG RESA
Under många år har det arrangerats en golfresa till hemligt resmål. Förra årets vinnare och förlorare står för arrangemanget. Midsommarveckan har varit tidpunkt för denna resa. I år äger den rum den 18 juni. Ansvariga: Anita Kruse, Phia Wirf och Gunvor Frölander. Följ länken för inbjudan till 2019 års resa Hemliga_Resan_2019

 BLOMSTERFLICKORNA
Alla vill vi att det ska se snyggt ut runt klubbhusområdet. Under ett stort antal år har Maj Britt Wickberg tillsammans med en grupp damer (och ett par herrar) tagit på sig ansvaret för plantering, ogräsplockning och bevattning av blommor och buskar. Är du intresserad kan du kontakta mbwickberg@hotmail.com. Ju fler som ställer upp desto roligare är det. En trädgårdsresa görs årligen.

NYTT
Glöm inte kolla vilka klubbar FBGK har utbyte med d.v.s. du får spela gratis en eller två gånger eller med reducerad greenfeeavgift.

Gå till toppen