Välkommen att njuta av FBGK Golfkrogs härliga mat och miljö. Vi har äran att ha Linus Andersson som tillagar smakrika och njutningsbara upplevelser på vår golfkrog och det goda ryktet sprider sig snabbt. Ja, det är den Linus som har drivit Kulinariet i Stora Skedvi och han har inte låtit någon ångra ett besök hos oss. Dessutom så möts du av vår underbara Allis som tar hand om er på bästa tänkbara sätt. Varmt välkomna
- Lunchbuffé
- A la carte
- Bra utbud av drycker
- Glass för stora och små har vi ute i kiosken
- Vi ordnar även med frukost, middagar, catering samt dryckesprovningar för små till stora sällskap. Vid intresse, kontakta oss på info@fbgk.se
Pris för lunch är 130 kr och där kaffe ingår. För dig som är lite mer "clever" köper ett klippkort med 10 luncher för 1.300 kr och där 11:e lunchen blir fri vid inlämnande av kortet. Under maj månad har vi en kampanj där vi säljer kortet för 1.200:-.
Vecka 35
måndag
Låg tempererad kalv med morötter, potatis, pepparrot och persilja
tisdag
Mustig fiskgryta med tomat, fänkol, dill, aioli och kokt potatis
onsdag
Stekt falukorv med stekt potatis och ägg, gurka och persiljekräm
torsdag
Sjömansbiff på vårt vis. Långbakat nötkött, öl sky, saltgurka, potatis och dijonaise
fredag
Pulled pork med Bbq, coleslaw och ungsstekt potatis
lördag
Pasta bolognese
Deltagare i golfveckans tävling äter en grillbuffé
söndag
Pasta Bollognese
Buffépris 130:-
I buffépriset ingår sallad och kaffe
Vegetariskt alternativ 130:-
Bakad rotselleri med smörsås och mandel, rostad potatis och riven hårdost
A la carte
Förrätter: Varm surdegstoast 120:-, Råbiff 130:-, Cesar sallad 130:-
Varmrätter: Smashed burger189:-, Varm surdegstoast 180:-, Ceasar sallad 180:-
Efterrätter: Cheesecake 95:-, Crème brulèe 100:-, Makron 65:-