Välkommen att njuta av FBGK Golfkrogs härliga mat och miljö. Vi har äran att ha Linus Andersson som tillagar smakrika och njutningsbara upplevelser på vår golfkrog och det goda ryktet sprider sig snabbt. Ja, det är den Linus som har drivit Kulinariet i Stora Skedvi och han har inte låtit någon ångra ett besök hos oss. Dessutom så möts du av vår underbara Allis som tar hand om er på bästa tänkbara sätt. Varmt välkomna

  • Lunchbuffé
  • A la carte
  • Bra utbud av drycker
  • Glass för stora och små har vi ute i kiosken
  • Vi ordnar även med frukost, middagar, catering samt dryckesprovningar för små till stora sällskap. Vid intresse, kontakta oss på info@fbgk.se

Pris för lunch är 130 kr och där kaffe ingår. För dig som är lite mer "clever" köper ett klippkort med 10 luncher för 1.300 kr och där 11:e lunchen blir fri vid inlämnande av kortet. Under maj månad har vi en kampanj där vi säljer kortet för 1.200:-.

 


Vecka 36

måndag

Kalops med kokta morötter, inlagda rödbetor och örtslungad potatis

tisdag

Stekt fläsk och löksås

onsdag

Biff med glasnudelsallad, misokräm och chilirostade sesamfrön

torsdag

Urbenat kycklinglår, dragonsky och confiterade tomater serveras med örtbakad potatis

fredag

Lasagne

lördag

Fläskkorv med krämad surkål, skysås och rostad potatis

söndag

Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och brynt smör

Buffépris 130:-

I buffépriset ingår sallad och kaffe 

Vegetariskt alternativ 130:-

Vegetarisk lasagne med tomat och löksallad

A la carte

Förrätter: Varm surdegstoast 120:-, Råbiff 130:-, Cesar sallad 130:-

Varmrätter: Smashed burger189:-, Varm surdegstoast 180:-, Ceasar sallad 180:-

Efterrätter: Cheesecake 95:-, Crème brulèe 100:-, Makron 65:-